Frase del dia

  • Solo eres un niño que juega con el amor, cuando sepas de la vida y lo bonito que es querer, recuerda que fui niña y te ame como mujer.

dijous, 30 d’octubre del 2008

"Ser animal es muuu chungo"

Estava a la sala d'estudis de la Uni parlant sobre la comunicació animal quan discutíem sobre la transmissió cultural, aquesta significa que una generació transmet la parla a la següent, què creieu vosaltres existeix? Bé el cas es que parlaven sobre com es comunicaven els animals i tal i a mi m'ha sortit la frase que està de títol "Ser animal és molt xungo" i per què? Doncs perquè la seva vida es basa sobretot en sobreviure. I és així. Ens agradi o no els animals es passen la major part del temps buscant menjar, criant o protegint-se de les possibles amenaces. No sé si acostumeu a veure documentals del canal 33 però jo en veig sovint i penso pobres quina vida! Fins i tot el rei de la selva com és el lleó té una vida difícil, bé no tan si té una bona lleona al seu costat (Darrera un gran home sempre hi ha una gran dona). Dic això perquè són les lleones les que pareixen, les que cuiden de les cries, i les que cacen junt amb altres lleones per aconseguir menjar, quan per fi han caçat la seva presa volen donar-li de menjar a les cries, però ai! Apareix el lleó i ja s'ha acabat el festí, s'ho queda tot i només dóna a les cries si ell vol, això si que és vida! No m'estranya que sigui el rei de la selva, si és que molt aprofitar-se dels altres sense fer res! Serà que els humans tampoc som tan diferents... aquí tenim el rei que menja a costa de nosaltres, i els lleons a costa de les lleones, bé ho deixo a l'aire.
El cas és que veus aquells documentals d'animals en què comences a veure'ls quan són cadells i es van fent gran i l'únic i important que han d'aprendre és com alimentar-se, com defensar-se o com fugir (tot depèn de quina espècie sigui). Ja, ja els humans també fem coses així però també busquem un confort i construïm edificis, mobles, inventem objectes i fins i tot podem desplaçar-nos per terra, mar i aire, i quin animal pot fer totes aquestes coses? Tot i així, tal com ha dit la meva amiga "Potser l'humà som l'espècie més evolucionada, però serà genèticament però pel cervell, no crec" ja que ja podem ser intel·ligents però ja em diràs de què serveix si usem aquesta capacitat d'una manera tan deficient i tan destructiva.
Aquí queda això, tota opinió és vàlida i tot és opinable.


Vídeo "Tierra- La película de nuestro planeta"


Vídeo "Els lleons" aquí es veu el que he dit que les lleones cacen i això...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

VIVA el feminismo!!!!jejejej
Como te comentaba, los humanos seremos la especie más evolucionada y todo lo que quieran, pero hacemos cada gilipollez entre nosotros y hacia los "otros animales"... Por ejemplo como decían en el eslogan de aquel anuncio: "Él nunca lo haría" (para quién no lo recuerde el anuncio de no abandonar a los perros)
Y... seguimos siendo animales, que los instintos siguen ahí!!! en el inconsciente (jeje barriendo pa casa)
Grandes vídeos...
Fanny

rosseta ha dit...

fannyga: Quanta raó tens jeje, gràcies per donar-me la idea d'escriure aquest blog. No sé com es penja una foto en un comentari així que deixo la web per qui vulgui veure l'anunci: http://www.fundacion-affinity.org/new/es/nunca_lo_haria.asp