Frase del dia

  • Solo eres un niño que juega con el amor, cuando sepas de la vida y lo bonito que es querer, recuerda que fui niña y te ame como mujer.

divendres, 29 de maig de 2009

I tu, què voldries?

Miro al buit i no hi veig res. Miro al cel i veig un cel fosc, nocturn, ple d'estrelles observant-me, però no em diuen res. N'hi ha moltes però jo em sento sola, sento que no estàs aquí amb mi. Voldria tant que aixequessis el cap i veiessis la mateixa bellesa que veig jo. Voldria poder agafar la lluna i posar-la entre les meves mans per regalar-te-la, perquè t'il·luminés i et portes al meu costat. Però no estàs aquí.
Voldria que quan dormís, els somnis em portessin a viure aventures amb tu, ens portes a aquell cel tan blau i tan llunyà. Seria com aconseguir un impossible. Però no hi ha més impossible que tenir-te aquí aquesta nit, sentir que m'abraces sense reserves, sense preguntes, sense paraules. Sentir que els nostres cossos es toquen i ja no es poden separar, perquè tu ets jo i jo sóc tu.
No neguis el passat, segueix el present, ell et guiarà. Deixa les pors amagades al fons d'una caixa oblidada i fes aflorar les il·lusions i esperances per compartir-les amb mi.Burbujas de amor- Juan Luis Guerra
Quisiera ser- Alejandro Sanz

2 comentaris:

El Company de Venus ha dit...

Molt bonic, Rosseta.

losojosdeana ha dit...

Rosseta, guapa, hacía mucho que no entraba por los blogs ni escribía en el mío. Lo último que intenté escribir, fué un meme que me enviaste y que fuí tan chunga que no lo hice. Ahora te he enviado yo uno, pero como digo, lo haces sólo si te apetece.
Besos y te leeré con un poco más de tiempo, aunque leyendo esta entrada,sigue mirando el cielo sola o acompañada, pero sigue mirándolo.