Frase del dia

  • Solo eres un niño que juega con el amor, cuando sepas de la vida y lo bonito que es querer, recuerda que fui niña y te ame como mujer.

diumenge, 30 de novembre del 2008

Sobre les llums de nadal


Parlem de l'enquesta que vaig posar, al final van sortir els següents resultats:


Dies

Abans del 30 de novembre
Entre el 1 i 7 de desembre
Entre el 8 i 14 de desembre
A partir del 15 de desembre

Vots

2 (33%)
3 (50%)
1 (16%)
0 (0%)


Aaaa però sabeu que, avui és dia 30 de novembre i ja han encès les llums de Nadal! Ja està tota la ciutat en la seva major esplendor, els carres il·luminats per diferents llums, cada carrer, carreró, passeig... tenen les seves pròpies llums. Totes són diferents, no sé a les vostres ciutats, però a la meva (Reus) han penjat nous formats, han tingut noves idees, i cada cop són més simples, això si amb dos o tres colors diferents amb un mateix llum. No sé si ha anat a millor la cosa, però segur que gasten menys energia que les de fa 5 o 10 anys. Aprofito per donar les gràcies a les 6 persones que han participat en l'enquesta, ja veieu que el 50% havia dit la setmana aquesta que comencem, però bé com no hi ha ni guanyadors, ni perdedors...

2 comentaris:

òscar ha dit...

les llums són el tret de sortida d'unes festes que, lluny de produïr-me tristor, cada any m'agraden més. serà cosa de l'edat!

rosseta ha dit...

Home no sé si és de l'edat... ja que estic pels 22 anys i des que era cria m'encantava, i encara ara em segueix agradant. Les millors dates festives de l'any per mi són el Nadal, vinga menjar torrons, i sopa de galets, veure als familiars (que la majoria no veus al llarg de l'any)... I sortir al carrer, veure els aparadors i els carrers il·luminats en motiu de Nadal, per mi és el millor.